VERKSTEDET

DITT INSTRUMENT I DE ALLER BESTE HENDER.

I butikken har vi fullt service tilbud på alle blåseinstrumenter. Bestående av et selvstendig fløyteverksted, og et verksted for klarinett og saksofon. Topp instrumentreparatører ved begge arbeidsbenker. På messing instrumenter samarbeider vi med Musikk & Instrumentservice som henter og leverer hos oss en hver uke.

 

FLØYTEVERKSTED

ALT INNEN FLØYTESERVICE OG REPERASJONER.

Hans Erik Bye utfører alt innen fløyte service og reparasjoner på både piccolo, vanlig tverrfløyte, og alt/bass fløyter. Alt fra enkle justeringer til mer avanserte heloverhalinger med full puteskift osv. Vi renser, smører og justerer ditt instrument og setter det i topp stand. Putene renses med Pad Juice, noe som hjeper mot klistring og smattelyder. Hans Erik Bye er utdannet fløytemaker fra USA med over 28 års erfaring i faget. Våre kunder er bla. Oslo Filharmonien, Operaorkesteret, Kringkastingsorkesteret, Stavanger Symfoniorkester, Kristiansand Symfoniorkester, Forsvars Korpsene, og et stort antall Amatør og Skolekorps. Vi samarbeider med våre kunder og blir enige ve innlevering om hvilke forventninger de har og hvordan vi kan innfri dem. Personlig service er viktig når du leverer ditt instrument til oss.

KLARINETT OG SAKSOFON VERKSTED

SPESIALIST HOS OSS HVER ONSDAG.

Har vi utsøkt samarbeid med Jorge Feingold fra Treblås Studio i Oslo. Han sitter i vår butikk hver onsdag og utfører reparasjoner av ypperste klasse. Kan også tilby rask hjelp på disse dagene. Ved større reparasjoner / heloverhalinger tar han i mot og leverer tilbake etter avtale.

Beskriv hva som feiler ditt instrument og last gjerne opp noen bilder som viser problemet.
Du kan laste opptil 4 bilder som viser instrumentet ditt.

FLØYTEVERKSTED

ALT INNEN SERVICE OG REPERASJONER

KLARINETT OG SAKSOFON-VERKSTED

SPESIALIST HOS OSS HVER ONSDAG

LANG ERFARING OG YRKES STOLTHET

DITT INSTRUMENT ER I TRYGGE HENDER

VIKTIG FOR OSS

PERSONLIG SERVICE