BUTIKK

VARER, TJENESTER, POSTORDRE.

Du er velkommen til å besøke vår butikk i Lillestrøm. Vi selger alt i blåseinstrumenter og utstyr. Vi har hovedvekt på fløyter og korpsinstrumenter. Vi har hovedsakelig kunder fra Østlandet, men betjener hele landet via post. Våre kunder kommer ofte fra Lillestrøm, Oslo og Akershus. Korpsinstrumenter sendes ofte til Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Vi fører også rikt utvalg av rekvisita til blåseinstrumenter.

SALG AV INSTRUMENTER

STØRST PÅ BLÅSEINSTRUMENTER.

Vi har en del lagerførte instrumenter og resten skaffer vi på bestilling. Når du kjøper instrumenter fra oss kan du også være trygg på å få service og et sted å vedlikeholde ditt instrument. Du er velkommen innom for vurdere instrumentene før du kjøper. For standard instrumenter til bruk i korps og lignende sender vi med posten til hele landet.

  • Mange lagerførte varer.
  • Trygghet ved å ha et sted å gå til når instrumentet trenger service.
  • Topp kundeservice og høy kompetanse.

Noen av våre kunder er:
Oslo Filharmonien, Bergen Filharmoniske Orkester, Operaorkesteret, Kringkastingsorkesteret, Stavanger Symfoniorkester, Kristiansand Symfoniorkester, Forsvarskorpsene, samt et stort antall skole og amatørkorps.

LÆREBØKER OG NOTER

VI HAR STORT UTVALG.

Vi har et stort arkiv av noter og lærebøker. Kom gjerne innom og ta en titt. Er det noe du er på jakt etter, spør! Vi sender over hele landet.

Kontaktskjema